Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@05:54:38 GMT

مانتو فرم اداری و ویژگی‌های آن

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۳۳۸۷

مانتو فرم اداری و ویژگی‌های آن

مانتو فرم اداری به عنوان یک مانتو رسمی، شیک، زیبا و جذاب شناخته شده است... - اخبار بازار -

مانتو فرم اداری به عنوان یک مانتو رسمی، شیک، زیبا و جذاب شناخته شده است. در شرکت‌های خصوصی، ادارات، سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌های دولتی خانم‌ها از این مانتو استفاده می‌کنند. معمولا همه بانوانی که در محیط‌های رسمی بیرون از منزل مشغول به فعالیت می‌باشند، از مانتوهای فرم اداری استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این‌که همه بانوان علاقمند هستند جزء افراد شیک‌پوش باشند، به فرم و نوع مانتو اهمیت زیادی می‌دهند. برخی افراد تصور می‌کردند این نوع مانتو دارای یک مدل و طرح می‌باشد. در حالی‌که مانتوهای اداری از تنوع طرح و مدل‌های فراوانی برخوردار هستند.

انواع مانتو فرم اداری

امروز در طراحی و دوخت این نوع مانتو از استانداردهای جهانی استفاده می‌شود. به طوری‌که طراحان و متخصصین این حوزه جهت دوخت  مانتو فرم اداری  قوانین و اصول دوخت این نوع مانتو را کاملا در نظر گرفته و مانتوهای شیک، جذاب و… را تولید و به بازار ارائه می‌دهند. همه شما می‌دانید که لباس و پوشش فرم اداری سازمان‌ها و ادارت مختلف با یکدیگر متفاوت هستند. به همین دلیل مانتوهای اداری در انواع متنوعی تولید می‌شوند. طراحی و دوخت این نوع مانتو متناسب با شغل و حرفه پرسنل صورت می‌گیرد. به همین دلیل مانتوهای فرم اداری بر اساس مدل، رنگ، جنس، سایز و… تولید می‌شوند.

جنس مانتوهای فرم اداری

جنس  مانتو شلوار فرم اداری بسیار متنوع است. انتخاب جنس مانتو به عنوان یکی از مشکل‌ترین تصمیم‌ها برای بانوان شناخته شده است. به همین دلیل بانوان باید جهت خرید مانتو اداری نکاتی را مد نظر قرار دهند.

ریون، کتان، لاکرا، نخی، کرپ، پلی‌استر، ابریشم و… از جمله پارچه‌هایی هستند که جهت طراحی و دوخت مانتوهای فرم اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند. بانوان در ارگان‌ها، ادارات، نهادها، سازمان‌ها و… به عنوان کارکنان رسمی در موقعیت‌های خاص از مانتوهای اداری استفاده می‌کنند.

مزایای خرید مانتو فرم اداری

تولید این مدل مانتو بر اساس استانداردهای جهانی صورت می‌گیرد.مانتوهای فرم اداری از مرغوب‌ترین و بهترین پارچه‌ها دوخته می‌شوند.نوع و مدل مانتوهای اداری سبب می‌شوند، پرسنل یک اداره یا سازمان در برابر شرکت‌ها و ادارات دیگر متفاوت ظاهر شوند.جنس پارچه مانتوهای فرم اداری معمولا ضد چروک می‌باشد. این امر سبب می‌شود فرد نیازی به استفاده از اتو نداشته باشد.کیفیت، ایستایی، مرغوبیت و … مانتوهای فرم اداری سبب می‌شوند فرد بتوانند به مدت طولانی از این مانتوها استفاده کند.طراحی و  تولیدی مانتو  پرسنل و کارکنان هر منطقه بر اساس شرایط اقلیمی و آب و هوایی متفاوت انتخاب می‌شود.این نوع مانتو به غیر از محیط کار، قابلیت استفاده در مکان‌های دیگر دارد.

جهت خرید مانتو فرم اداری توجه به چه نکاتی ضروری است؟

مانتوهای اداری باید از نظر بلندی متناسب با قد و اندام فرد در نظر گرفته شود. به طوری‌که مانتوهای فرم نباید خیلی کوتاه یا خیلی بلند باشند. بهتر است افرادی که دارای اضافه وزن هستند، مانتو راسته و کمی بلندتر از حد معمول خریداری کنند. لازم است سایز مانتو اداری به گونه‌ای باشد که هنگام فعالیت و کار فرد احساس فشار نکند و بتواند به راحتی به کارهای اداری و روزمره خود رسیدگی کند.. در مقابل نباید مانتو اداری بزرگ و خیلی گشاد خریداری کنید. زیرا سبب می‌شود ظاهر شما نامناسب شود. با توجه به این‌که بانوان در ساعات زیادی در محل کار از این نوع مانتو به عنوان پوشش استفاده می‌کنند، توجه به سایز آن بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

استفاده از رنگ‌های تیره جهت دوخت مانتوهای اداری

معمولا جهت دوخت مانتوهای فرم اداری از رنگ‌های تیره همچون سرمه‌ای، قهوه‌ای، سبز یشمی، مشکی و…. استفاده می‌شود. پارچه‌های ساده و بدون طرح و نقش جهت دوخت این نوع مانتو مورد استفاده قرار می‌گیرند. تحقیقات نشان می‌دهد یکی از مهمترین دلایل استفاده از رنگ‌های تیره برای دوخت این مانتوها، دیرتر کثیف شدن آن‌ها می‌باشد. به طور معمول جهت دوخت مانتوهای اداری پارچه‌های ساده مورد استفاده قرار می‌گیرند. زیرا پارچه‌های طرح‌دار، براق و… مناسب دوخت مانتوهای اداری نیستند. معمولا خرید مانتوهای فرم اداری مطابق با مقررات و ضوابط شرکت، سازمان و اداره‌ایی که فرد در آن مشغول به فعالیت است صورت می‌گیرد.

نوع دوخت و ظاهر فرم مانتوهای اداری

مانتو فرم اداری از خشکی و ایستایی خاصی برخوردار است. این نوع مانتو حالت رسمی دارد و شامل مانتوهای نیمه اسپرت و اسپرت می‌باشد. یکی از اکسسوری‌هایی که در زیبایی و جذابیت این نوع مانتو تاثیرگذار است، دکمه مانتو می‌باشد. یقه فرم‌های اداری، نوع سر آستین مانتوهای اداری نسبت به سایر مانتوها کاملا متفاوت می‌باشد. عمده تغییراتی که شما می‌توانید در طراحی و دوخت مانتوهای اداری مشاهده کنید، نوع برش و همچنین نوع دوخت آن‌ها می‌باشد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استفاده می کنند مانتو فرم اداری طراحی و دوخت خرید مانتو دوخت مانتو جهت دوخت پارچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم

امروز مصادف است با سالروز شهادت علامه بزرگوار مرحوم مطهری رضوان الله تعالی علیه که به عنوان روز معلم نامگذاری شده، بدین جهت چند جمله‌ای عرض می‌کنم.

اولاً باید یاد آن شهید بزرگوار همیشه زنده باشد. ارزش وجودی مرحوم مطهری(ره) در این بود که خطر انحرافات، بدعت‌ها و آسیب‌ها و حملاتی که به دین و اعتقادات مردم می‌شد را به موقع تشخیص داده و با آن مقابله می‌کرد و این ویژگی‌ ممتاز یک معلم است.

معلم حقیقی انسان که نظیر و مثلی ندارد خدای تبارک و تعالی است. این عنوان «علّم آدم الاسماء» و علم اسماء که خدای تبارک و تعالی به آدم تعلیم نمود، فقط این نبود که یک اسماء و حقایقی را به آدم نشان داده  باشد، بلکه راه سعادت و شقاوت و اسباب آن را نیز به او نمایانده است. با نگاهی مختصربه قرآن می‌بینیم اسباب سعادت و خوشبختی همین‌طور اسباب خسران و حتی خسران مبین، همه در قرآن بیان گردیده است.

یک معلم واقعی هم باید به این مرحله برسد و همه‌ همّ و تلاش ما و شما نیز باید همین باشد. در این‌صورت است که اطلاق معلم آن هم در حد یک موجبه‌ی جزئیه بر ما مفهوم پیدا می کند.

اگر امروز بخواهیم معلم نمونه قرن را معرفی کنیم باید امام خمینی(ره) را نام ببریم که چگونه بشر را متوجه خطرات جهانی‌ این قرن کرد. امام فقط با طاغوت ایران مقابله نکرد، امام فقط خطر پهلوی را در ایران تشخیص نداد که با آن مقابله کند، امام خطر استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد و همه‌ مردم دنیا را متوجه این خطر بزرگ نمود و راه مقابله با آن را بیان کرد.

امام(ره) خطر اسرائیل و صهیونیزم را برای همه ادیان بیان کرد نه فقط برای اسلام. اسرائیل برای همه ادیان و همه کشورهای اسلامی خطرناک است. امام(ره) همه انسان‌ها و همه علما و دانشمندان مذاهب را به مقابله با خطر اسراییل دعوت نمود و این شاخص بزرگ یک معلم است.

می‌خواهم این نتیجه را بگیرم که  همه ما مخصوصاً در این زمان، باید مراقب دین و اعتقادات مردم از هجوم بدعت‌ها، خرافات و اشتباهاتی باشیم که عده‌ای بخواهند در دین داخل کنند. چنانچه یک مدرس و استاد حوزه به این مهم توجه داشته باشد او می‌شود معلم واقعی.

همه ما باید به این سمت برویم. گاهی که انسان در خلوت خودش محاسبه می‌کند که کجا وظیفه خودش را درست انجام داده و کجا انجام نداده؟ مشاهده می‌کند که در خیلی از جاها کوتاهی کرده است. باید کاملا مراقب انحرافات بود، متأسفانه در سیمای جمهوری اسلامی مباحثی در سی‌شب از ماه رمضان مطرح گردید که بسیاری از آنها بی‌اساس بود که اکنون من نمی‌خواهم به تفصیل  وارد این موضوع شوم. اینها را چه کسی باید دنبال کند و جواب بدهد، در آخر هم منتهی شد به یک اهانت بسیار شرم‌آور به ساحت مقدس رسول اکرم(ص) که انسان اگر از این جهالت و از این اهانت دِق کند و بمیرد حق دارد، ولی متأسفانه مطرح شد.

در این سخنرانی‌ها اگر کسی دقت کند گوینده ناخودآگاه به این نتیجه رسیده که دین در هیچ زمانی برای مردم پذیرش ندارد و اولیای دین نمی توانند مردم را جذب دین کنند. آیا این نتیجه با حقیقت دین سازگاری دارد؟ آیا این انحراف نیست؟ مسئولین صدا و سیما اشکالات علمی این مطالب را از حوزه و اندیشمندان مطالبه کنند و عده‌ای کارشناس دینی که لااقل بهره‌ای از اجتهاد دارند را بکار گیرند تا راجع به آن اظهار نظردقیق نمایند. حرف‌های مطرح در آن برنامه پر از اشکال علمی و التقاط و انحراف و تفسیر به رای است، انسان این درد را کجا ببرد؟

«‌هُدًی لِلْمُتَّقِینَ» را با اینکه آیات بعد آن«الَّذِینَ یؤْمِنُونَ بِالْغَیبِ...» معنا کرده، معنا می‌کند به کسانی که حسود نیستند، ما به چه دلیلی از جیب خودمان، آیات قرآن و روایات را اینطور تخریب کرده و به ذهن جوانان و جامعه القا کنیم. در علم اصول و قواعد تفسیر واضح است که هر حدیثی که مشابهت لفظی با یک آیه دارد را نمی‌توان در تفسیر آن آیه قرار داد و اساساً حدیث را باید بر اساس ضوابط علم اصول تفسیر نمود در حالیکه در این سخنرانیها بدون توجه به این نکات صحبت شده است.

بنابراین حوزه‌ها باید بیدار باشند. بسیار مایه تأسف است که انسان ببیند یک مسائل انحرافی آن هم در مقدس‌ترین زمان‌ها از سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شود و متأسفانه در حوزه علمیه احدی به آن پاسخ نمی‌دهد. چرا؟ ما همه دلسوز انقلابیم، پوست و خون و رگ‌مان انقلاب است ولی این انقلاب را ما برای اسلام و احیای مکتب امام صادق(ع) می‌خواهیم. منِ طلبه حق ندارم از جیب خودم مطلبی را مطرح کنم که نه اساس دارد نه دلیل. این دردی است که امروز وجود دارد.

روز معلم نه فقط روز تجلیل از مرحوم علامه مطهری(ره)؛ بلکه باید تجلیل از همه اساتید و فقها و حکما و مفسران  حاضر و درگذشته باشد. کار یک معلم از کار یک طبیب به‌مراتب مهم‌تر و بزرگتر است. آیا روایت «ابٌ علّمک» را به صرف اینکه کسی یک اصطلاحات و اقوالی را بلد باشد و برای شما ذکر کند می‌توان بر او تطبیق داد؟ یا ابٌ علّمک کسی است که موارد خطر را بشناسد و بفهمد و تعلیم دهد؟ وقتی انسان به صنف عالمان توجه ‌کند تنها صنفی که می‌تواند انحراف و بدعت‌ها را تشخیص دهد فقها هستند، چرا فرمودند «‌الفقهاء حصون الاسلام»؟ نگفتند حکما و مفسران. فقه در این روایت به معنای اعم نیست بلکه آنهایی است که آشنا با احکام دین، با حلال و حرام و ضوابط آن هستند که می‌توانند اسلام را حفظ کرده و حصن برای اسلام باشند. ما باید در این مسیر قرار گرفته و پیش رویم.

از این محبت و بزرگواری‌ای که آقایان در مقام تکریم از استاد نسبت به بنده فرمودند متشکرم. بحمدلله آقایان خود از اساتید هستند، من همیشه خدا را نسبت به این لطف و عنایتی که در کنار همه الطاف و نعمش فرموده شاکرم که در مجلس بحث ما عده‌ای قابل توجه حضور دارند که هر یک از اساتید دروس عالی حوزه و اهل دقت و نظر هستند.

دعا می‌کنم خداوند افق‌های بزرگ علمی را به روی همه ما باز کند، گاهی  فکر می‌کنم عمر تمام شد، چه چیز دست ما آمده؟ هیچی! از این صحبت‌ها و تعریف‌هایی هم که می‌شود فریب نباید خورد. اینها همه تخیل است و آدم خیال می‌کند، واقع این است که ما باید با دعا و تضرع، با نماز شب و توسل به ائمه(ع) از خدا بخواهیم وقتی از دنیا می‌رویم دستان ما از علم پر باشد، هر چه که علم انسان بیشتر باشد رتبه او در عالم قیامت و تقربش به خدا بالاتر است، اینکه در قیامت شأن عالم از شهید هم بالاتر است، وجهش همین است، ان شاء‌الله خداوند نصیب همه ما بفرماید.

دیگر خبرها

  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • شرکت هسل دیزاین
  • شورای اداری استان تهران
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • نحوه انتخاب چوب ترموود